Događaj koji je potresao sve! Nemilosrdno oduzeo bebi život tokom igre: Njihova odluka je ŠOKIRALA SVE, evo šta su rekli na gubitak svog dijeteta!

0

Djevojčicu staru 17 mjeseci je nemilosrdno ubijena kada ju je tokom igre pas ujeo za vrat. Roditelji su pozvali hitnu ali tokom boravka beba je preminula od silnih ugriza.

 

Dok je majka uvidjela stravičnu scenu, počela je trčati prema bebi dok ju je pas nemilosrdno vukao po podu. Nekako je uspjela razdvojiti argetinsku dogu od dijeteta koje je ležalo u lokvi krvi. Dok je beba boravila u bolnici, u toku noći je preminula od falatnih rana na vratu.

Tokom večeri su se roditelji raspravljali sa policijom koja je zahtjevala da se pas uspava, ali oni nisu htjeli ni da čuju za to. Branili su svog ljubimca iako su znali da je tek tako usmrtio bebu.

Uvijek je bio nježan prema njoj… pazio ju je od prvog dana ali vjerovatno ga je isprovocirao neki miris na njenoj koži, ne vidim zašto bi je napao..” – rekla je Florencija, koja je uporno branila psa.

Roditelji dijeteta su bili aktivni u borbi za zaštitu pasa i učestvovali u raznim protestima. Uvijek su imali kao par nemilosrdnu rasu pasa, iako je u nekoliko zemalja zabranjeno držati argetinsku dogu naročito sa djecom ispod 16 godina.

Preporučujemo