Dočekala je ono čega se plašimo svi: Evo ko želi da SRUŠI DOM Mire Karanović! (FOTO)

0

Mirjana Karanović je glumica raskošnog talenta koji je pokazala u brojnim ulogama koje je ostvarila a u posljednje vrijeme mediji jasko često pišu o njenom odličnom izgledu iako je ušl au sedmu deceniju života. Nagađa se da je za njen mladolik izgled i tijelo kao kod djevojke zaslužna njena ishrana i vježbanje a ona kaže da je tajna u njenoj rutini koja se sastoji od šetnji po ulicama Vračara gdje jako dugo stanuje kao  i redovnim odlascima u teretanu koja se nalazi u njenoj ulici.

Ona uživa u svojoj svakodnevici koju je uredila kkao njoj odgovara i tu je pronašla sreću međutim sada bi se sve moglo promijeniti. Ona je posebno ponosna na svoju terasu koju je izolovala od gradske buke i vreve ali sada je u planu odmah pored njene  zgrade da se pravi jedna nova stambena jedinica koja bi njenu terasu zaklonila u potpunosti.

Zbog ovog plana je očajna i glumica ali i njene komšije jer će i sama gradnja koja će trajati mjesecima a možda i godinama narušiti njihov mir i svakodnevnicu. Sama glumica se nije još uvijek ovim povodom oglasila u javnosti iako je novinarima potvrdila da postoji plan za izgradnju ovog objekta.

Vlasti nastoje da osmisle riješenje u kojem bi se stanari na neki način obeštetili pa se čak pominje i preseljenje na nove adrese. Kako prenose mediji iza ovog projekta kao finansijer stoji jedan poznati srpski košarkaš koji je član jedne od najjačih liga u inostranstvu, pa je moguće da dođe i do sukoba na javnoj sceni u državi. Šta vi mislite o ovome?