Dnevni horoskop za 15. novembar: Bik pati od hronične glavobolje, Blizanci imaju problem s grlom, Jarac ima osjetljive nerve

0

Ovan :

Imate utisak da kolege ne razumiju vaše poslovne ideje, iako ih oni smatraju poprilično riskantnim. Emotivno ste ispunjeni. Posvećujete svoje slobodno vrijeme voljenoj osobi. Mogući su problemi sa kožom.

Bik:

Niste zadovoljni sarandjom sa strancima. Imate utisak da neke od stvari prolongiraju pa tako nista sto posto sigurni da li će se ta saradnja nastaviti. Partnerka vas smara, a vi pokušavate da eskivirate susret sa njom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi u predjelu glave.

Blizanci:

Odlazite na poslovni put ili poslovni sastanak i postižete veliki uspjeh. Niste baš zadovoljni sa situacijom u braku. Ponašanje vašeg partnera pream vama ukazuje na apsolutnu nezainteresovanost. Mogući su problemi sa grlom.

Rak:
Saradnja sa strancima se odvija na zadovoljavajući način. Na polju finansija vas čeka dobitak. Nezadovoljni ste odnosom u braku. Prižaljkujete da je u pitanju neka kriza koja je prolaznog tipa, ali vam partner djeluje otuđeno. Zdravlje je dobro.

Ostatak teksta možete da pročitate ovdje.

 

Preporučujemo