DJEVOJKA IZ ZAMBIJE OTKRILA KAKVI SU SRPSKI MOMCI “Ako hoćete da se zabavljate s njima, morati ćete da naučite OVO”- KAKVA DOBRA REKLAMA (VIDEO)

0

Patriša Kaunda (20) je jutjuberka porijeklom iz Zambije, i veoma je aktivna u tom svome poslu, a što je veoma interesantno, često radi objave na srpskom jeziku. Kako je otkrila novinarima, njeno interesovanje za Srbiju je počelo nakon što je vidjela nekoliko fotografija nekih gradova u Srbiji, te je počela istraživati i naučila mnoge stvari o Srbiji, o srpskoj kulturi, zatim o ljudima i običajima na ovim prostorima. A u jednoj svojoj objavi je govorila i o momcima iz Srbije, te je rekla da su to većinom pravoslavci i da pripadaju ortodoksnoj crkvi, a rekla je i ove stvari:

“Srbi su prilično visoki momci, prosječno su visoki oko 180 ili 190, ali ima ih koji su visok i oko 200 centimetara. Tako da, ako ste se zasitili vaših niskih muškaraca onda možete promjenu pronaći sa Srbima ,oni su baš visoki. Porodični su ljudi, vole biti mačo i prilično su direktni”– Dodala je da su muškarci sa Balkana u principu porodični ljudi, te je naglasila da je uvidjela da svi oni vole druženja sa svojom porodicom, sa roditeljima, braćom, sestrama, te da vole porodična okupljanja sa što više članova porodice ako je moguće, a rekla je i ovo:

“Srpski momci veoma rado pričaju o svojoj zemlji, prave su patriote, ponosni su na svoju zemlju, strastveno pričaju o svojoj kulturi, o hrani, o muzici, o sportu. Veoma su autentični i ne padaju lako pod uticaje. Hrana u Srbiji je veoma dobra, imaju jako puno svježih proizvoda koje proizvode domaći poljoprivrednici. Srpska kuhinja je veoma bogata i svježa, bilo da se radi o mesu ili povrću. Ako imate namjeru zabavljati se sa momcima iz Srbije morati ćete da naučite da kuhate srpsku hranu” – A na kraju je rekla da je većina srpskih momaka veoma direktna i da odmah kažu ono što misle

 

 

Preporučujemo