Novo

Djevojka (21) se prerušavala u dječaka i radila nešto zaista stravično: Danas je u zatvoru, a njene žrtve još ne mogu da vjeruju šta ih je snašlo (Foto)

Dotična Džema Vots koja živi u Enfildu koji se nalazi u sjevernom Londonu je putovala podzemnim vozovima, i tako je upoznavala djevojčice koje su mislile da su u vezi sa dječakom koji ima isto godina kao i one.

Međutim ova djevojka je imala 21. godinu i oblačila se u dječaka i tako seksualno iskorištavala više od 50 djevojčica koje su imale 13 godina ili manje, zbog ovog čina je završila u zatvoru i tako je provela već osam godina u njemu.


Svoju kosu koja je bila duga je sakrivala ispod kape, i uz pomoć vrećaste renarke ili uz pomoć kape, i tako je uvjeravala naivne djevojčice da je ona u ustvari Džejk Vaton koji ima 16. godina.
Nakon upoznavanja na društvenim mrežama sa djevojčicama je pisala i razmjenjivala intimne fotografije i nakon samog upoznavanja bi sa njima pričala i direktno preko telefona.

Za Džemu se smatralo da će biti sjajna fudbalerka i da će imati sjajnu karijeru sa fudbalom, ali sada se nalazi u zatvoru nakon što je priznala krivicu za sedam optužbi.
U toku jednog suđenja jedna od njenih žrtava je skoro doživjela srčani udar kada je saznala da je njen momak Džejk ustvari 21-godišnja djevojka Džema, a u još jednom slučaju je Džema napala jednu djevojčicu u spavaćoj sobi od njene majke.


Džema je bila toliko doabr glumac u ulozi muškarca da je čak i u nekim situacijama bila i sa roditeljima od svojih djevojaka koji također ništa nisu posumnjali.
I sama policija je na početku istrage pomislila da se radi samo o jednom običnom tinejdžeru.

Oglasi – Advertisement