Novo

Djed od 73 godine mi je šapnuo na uho da ima vilu, jahtu i milione: Zaljubila sam se do ušiju: Kad sam se probudila saznala sam strašnu istinu!

Sigurni smo da naslov ovog članka u vama budi znatiželju i da ste zainteresovani o čemu se zaista radi.

Naime tema jeste ono što se često dešava, i to posebno u posljednje vrijeme. Mlade djevojke u današnje vrijeme redovno u krevet vode muškarce koji mogu da im donesu materijalnu dobit i koji mogu da im ispune sve želje koje zahtjevaju. Ali na žalost po njih u većini sličajeva ne ispadne sve bajno kako one zamišljaju. Takva priča je zadesila i ovu djevojku, koja je svoj slučaj odlučila podjeliti na druptvenim mrežama.

Sve se desilo kada je upoznala jednog muškarca od sedamdest godina. On joj je obećao mnogo, pa je zbog toga mu ona povjerovala na sve a na kraju nije dobila apsolutno ništa. Priznala je da je pala na najstariji fazon koji postoji. Ona o njemu nije znala ništa, ali joj je on govori da je vlasnik jedne ogromne kompanije, i da je vlasnik nekoliko luksuznih vila iznad obale.

Tu noć njih dsovje su proveli u jednom skupocijenom hotelu gdje mu je ona pokazala svoje vještine u krevetu. Ujutro njih dvoje su se rastali, ali joj je on obećap da će je zbati. Ona je taj poziv čekala sedam dana, ali i tada ga nije dobila.
Nakon odprilike deset dana otišla sam na pijacu kako bi uzela neke namirnice. Kada sam ugledala njega kako prodaje mladi krompir.

Kada sam ga vidjela nisam mogla da vjerujem i bila sam jako razočarana u sebe. On me je tako nasamario. I kada sam ga ugledala shvatila sam koliko je on bio zaista jadan. U neku ruku bila sam sretna što sve nije otišlo dalje i da sam ubrzo saznala kakav je on prevarant.

Oglasi – Advertisement