DIJETA ANE NIKOLIĆ UZ KOJU JE SMRŠALA VIŠE OD 50 KILOGRAMA: Strogo se pridržava sledećih pravila!

0

Ana Nikolić je bila poznata pjevačica kojoj su svi predviđali blistavu karijeru ali je zbog problema  u privatnom životu zapostavila svoju profesiju. Kao što je poznato ona je bila udata za repera Rastu sa kojim ima i kćerkicu a zbog njihove turbulentne veze Ana je zapala u neku vrstu depresije i tješila se prejedanjem.

Nekako u isto vrijeme je obolila i od štitne žlijezde i tek nakon razvoda je uspjela da dođe malo sebi i posveti se svom izgledu ali i poslu. Krenula je ponovo sa snimanjem pjesama a istovremeno je promijenila i svoj način ishrane i počela sa treninzima koji bi trajali satima i danas je ponovo jenda od najzgodnijih pjevačica na estradi.

Kako sama kaže uspjela je da skine preko 50 kilograma i prema njenom mišljenju u svemu je najvažniju ulogu odigrao pravilan unos tečnosti u organizam. Ona svako jutro započne na isti način, popije dvije čaše vode ponekad sa limunom a nekad i bez njega. Za doručak uglavnom konzumira jaje ispečeno na oko i jedan paradajz ili neko drugo povrće a nekada umjesto toga uzme samo žitarice ili neko voće.

Za ručak je na njenom jelovniku ili riba ili bijelo meso sa povrćem koje je samo obareno. Iz ishrane je pjevačica potpuno izbacila ugljikohidrate odnosno namirnice od bijelog brašna i trudi se da dnevni unos kalorija bude između hiljadu i hiljadu i dvjesto. Morala se u potpunosti odreći slatkiša i crvenog mesa a ako joj baš padne šećer uzme jednu kašiku Nutele. Ipak da biste uspjeli da smršate morate biti psihički jaki i u svojoj glavi posožiti šta želite. Ana pije jako puno vode čak i do 4 litre dnevno. Detaljan jelovnik pročitajte ovdje.

Preporučujemo