Jedan od najboljih tenisera svih vremena je svakako Rodžer Federer koji se čini se, povukao iz svijeta sporta iako to još uvijek nije zvanično objavio. Prošlo je jako dugo vrermena od kada je učestvovao na nekom turniru i posvetio se svojoj porodici supruzi i djeci.

Federer je juče psroslavio svoj 41-i rođendan a tokom svoje karijetre je osvojio  ukupno 103 titule a najuspješniji je bio kada su u pitanju Grand slemovi na Vimbldonu gdje je osam puta dizao pehar. Procjenjuje se da je tokom karijere zaradio blizu milijardu dolara velikim dijelom od sponzorskih ugovora a mnogima je omiljen zbog svog elegantnog stila igranja.

Iako se o ličnostima poput njega zna sve, malo ko je znao da Rodžer ima i rođenu sestru koja se zove Dijana a ni na njegovim profilima na društvenim mrežama skoro da nema nijedne njene fotke. Ovo je mnoge navelo da pomisle da njih dvoje nisu u dobrim odnosima i da je porodica na neki način Dijanu skrivala od javnosti što nije tačno nego je ona sama odlučila da se ne pojavljuje na njegovim mečevima i da ne bude poznata u cijelom svijetu.

Dijana je svog brata gledala kako igra uglavnom na turnirima koji su održavani u Bazelu a ponekad bi došla i da gleda važne mečeve na Grend slemovima. Ona je od svog brata starija dvije godine, udata je i majka je blizanaca slično kao što je i Rodžer sa suprugom Mirkom dobio blizance. Dijana je zaposlena kao medicinska sestra a pravi je poliglota i govori nekoliko jezika.

Preporučujemo