Dijana i Srđan Đoković glavna meta ogovaranja na premijeri predstave! Svi gledaju šta ona nosi na nogama! (FOTO)

0

Najpoznatiji sportista sa Balkana je u posljednjih nekoliko godina Novak Đoković koji je u tenisu srušio mnoge rekorde i postavio nove koje će malo ko moći da dostigne. Novak trenutno igra na Vimbldonu na kojem brani titulu a ova godina je za njega bila jako turbulentna i mnoge stvari su na njegovu karijeru imale jako velik uticaj.

On nije mogao da igra na prvom Grand slemu u sezoni u Australiji iako je dobio medicinsko izuzeće pa je tamo po slijetanju doživio pravu Golgotu pa je čak bio i u imigracionom pritvoru a na kraju je i deportovan iz zemlje. Zbog svoje odluke da ne primi vakcinu protiv kovida on najvjerovatnije neće moći da igra ni na US openu ali on nema namjeru da se predomisli po ovom pitanju.

Njegovi roditelji Dijana i Srđan su mu pored supruge Jelene najveća podrška u svemu što radi a njih dvoje su privukli ogromnu pažnju kada su se pojavili u javnosti nakon dužeg perioda i to na premijeri predstave Tramvaj zvani želja. Oni su imali ležeran stajling koji je bio usklađen jer su oboje imali na sebi bijele majice i hlače a u komenatrima prisutnih se moglio čuti kako mladoliko izgledaju.

Dijana koja se inače pojavljuje obučena u klasičnim kostimima i cipelama sa potpeticom je ovaj put na nogama imala espadrile koje su ove godine ponovo veliki hit a ova njena promjena imidža se mnogima svidjela i smatraju da joj puno bolje stoji. Nema sumnje da ona i njen muž uživaju kada su zajedno i da izgledaju zaljubljeno kao i na početku svoje veze.