DIDI DŽEJ RASPAMETILA NAROD GUMENIM ČIZMAMA KOJE SU PAPRENO SKUPE: “Takve moja baba ima za baštu, završavaju joj posao”

0

Živimo u doba kada je novac postao važniji od svega i slabo ko će vas poštovati ako niste bogataš i rasipnik. To promovišu kapitalističke države poput SAD-a koje imaju veliki uticaj na svjetsku populaciju putem medija i interneta, ali je činjenica da ovakav sistem uništava i planetu i osiromašuje države.

Naši prostori su naročito nerazvijeni spram ostatka svijeta i narodi nam žive u siromaštvu i gladi jer su države neuređene i haotične, ali zato postoji šačica slavnih ljudi koji žive kao bubrezi u loju. Takva je i slavna starleta Dijana Janković koju svi znaju pod nadimkom Didi Džej. Ona se proslavila po tome što se rasipa ogromnim količinama novca i što daje kojekakve izjave koje ukazuju na to koliko je materijalista i koliko je ne interesuju tuđi problemi. Stalno se hvali koliko ima novca i koliko joj je moda bitna, a mnogi je ismijavaju zbog njenih novih Balenciaga Crocs čizama.

Balenciaga je jedan od modnih brendova koji se proslavio zadnjih godina, iako se mnogi slažu da njihova obuća izgleda čudno i ružno, te da će za par godina biti demode. To ih nije spriječilo da ženama poput Didi Džej ovakve crocs čizme naplate čak osam stotina osameset i pet eura!

Na slikama možete vidjeti kako to izgleda, a svi je zafrkavaju kako čizme izgledaju kao gumene čizme koje babe koriste u dvorištu. Didi je otkrila da su joj tašne najveća slabost i da je toliko skupocjenih nakupila u kući da su skuplje od nekoliko luksuznih stanova i tvrdi da je moda najbitnija.