Poznata pjevačica Marina Visković je neko ko je duži niz godina na estradi, ali nikada za sada nije imala neki skandal po kojem je ostala upamćena. Poznata je po svom specifičnom izgovaranju slova š č ć što se primjeti u raznim njenim inrervjuima ali i u pjesmama i nastupima. Danas važi za jednu od atraktivnijih pjevačica na našim prostorima, na čijim nastupima se i na Balkanu i u inostranstvu uvijek traži karta više.

Prvu svoju pjesmu snimila je 2008. godine, a nakon te godine je nastavila da izbacuje razne hitove. Tokom godina je dosta radila i na svom izgledu i mijenjala ga, što nije nikada krila od javnosti. Marina Visković rođena je 26. februara 1988. godine u Beogradu. Dugo godina je u ljubavi sa Mirkom Vukovićem koji joj predstavlja glavni vid podrške u svemu što radi.

Marinu prate brojni ljudi na svim društvenim mrežama, a ovih dana je odlučila da sa svojim pratiteljima podijeli svoje slike iz djetinjstva. Mnogi nisu mogli da je prepoznaju, iako je ovo bilo prije više od 20 godina. Marina se nikada nije upuštala u estradne ratove već je uvijek bila fokusirana na sebe, svoj rad i svoje pjesme zbog čega je mnogi i vole.

Marina se i na jednoj od svojih fotografija iz mladosti i našalila. Napisala je na jednoj fotografiji ”Samo vas gledam zlobnici” i uspjela je mnoge da nasmije. Marina je u sjajnim odnosima sa nekim od svojih kolegica poput Aleksandre Prijović, Mie Borisavljević, najpoznatijom srpskom influenserkom Zoranom Jovanović, poznatija kao Zorannah. Ali zbog obaveza koje imaju, rijetko kada se viđaju privatno, tek onoliko koliko im obaveze dozvole.

Preporučujemo