DEVEDESETIH JE BILA JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH PEVAČICA: Ovako danas izgleda LEONTINA! (FOTO)

0

Muzička industrija je jako podla i svi gledaju da profitiraju na tuđem talentu. Diskografske kuće i danas streaming platforme gledaju kako da zarade što više novca izrabljujući pjevače, muzičare, producente, kompozitore i druge koji imaju talenta i smisla za to što rade, te zato često neko postane hit pa nestane.

Takvo nešto se desilo mnogim pjevačima i bendovima u zadnjih šezdesetak godina jer je ljudi sve više koji se bave muzikom, ali slabo ko ima imidž i harizmu da ostane upamćen. Zato se mnogi narodnjaci i turbofolk dive izlažu medijskim skandalima kako bi se o njima stalno pričalo u regionu. Oni koji nisu htjeli da igraju takve igre i koji su više bili naklonjeni nekom normalnom životu su vremenom nestali sa scene i okrenuli se sebi i svojim porodicama. Nisu uspjeli da održe imidž koji su nekad imali i danas su zadovoljni što imaju poneki hit iza sebe i ne bave se time više.

Jedna pjevačica koja je na Balkanu harala 1990-ih kako zbog hitova tako i zbog ljepote je bila Leontina Vukomanović koja odavno ne pokušava da privlači pažnju na sebe. Ako vas je interesovalo gdje je nestala slavna pjevačica i kako danas izgleda, pogledajte sliku Leontine u ovom članku.

Kao što se da vidjeti veoma je prirodna, ali se malo i popunila i čini se da je uredu s tim. Ono što mnogi ne znaju je da je ona danas uspješna kompozitorica i da također predvodi dječiji hor po imenu “Čarolija” i čini se da voli biti van estradnih krugova.

 

 

 

Preporučujemo