“Dete ostalo bez teksta”: Poslušajte šta je Zoran Marjanović GOVORIO maloj Jani nakon Jeleninog ubistva! (VIDEO)

0

Prije više od šest godina je na nasipu u Borči pronađeno bežiovtno tijelo pjevačice Jelene Marjanović i ono što je sa sigurnošću odmah utvrđeno je da je ona bila zvjerski ubijena tako što joj je neko zadao veliki broj udaraca nekim tupim predmetom u predjelu glave.

Odmah je kao osumnjičeni priveden njen muž Zoran koji je 2019. godine proveo i deset mjeseci u pritvoru ali je onda pušten da se brani sa slobode. Sudski postupak koji je trajao jako dugo je završen i u petak je donesena presuda koja glasi da je Zoran kriv za ubistvo svoje supruge i osuđen je na 40 godina zatvora. Jelena i on imaju i kćerku Janu kojoj je sada 11 godina a koja je bila u društvu oca i majke onaj dan kada je Jelena ubijena.

Zoran je nakon ubistva svoje supruge bio i takmičar u rijalitiju Zadruga i tada je Lepom Mići ispričao šta je rekao svojoj kćerki nakon što je pronađeno Jelenino tijelo. Zoran je tada rekao Jani da je  mama otrčala a da su njih dvoje ostali sami a kada su krenuli za njom nisu je mogli naći. Rekao je kćerki kako je policija pronašla njenu mamu i kako je nju ubio neki zlikovac.

Tada ga je Jana pitala šta je to zlikovac i onda je Zoran na jutjubu potražio snimke nekih hapšenja i objašnjavao joj ko je zlikovac i govorio joj je da su to ljudi koje policija hapsi i šalje u zatvor. Nakon tog ga je Jana svaki dan pitala jesu li na televiziji prikazali zlikovca koji je ubio njenu majku. Lepi Mića se oglasio i nakon presude i hapšenja Marjanovića i rekao je da je očekivao i jedno i drugo. On Zorana smatra čudnim čovjekom koji je povučen u sebe i pomalo odsutan i koji je previše brinuo o Jeleni i želio je da ona postane popularna te je odlučivao i o njenim tezgama i svemu ostalom. Video pogledajte ovdje.

Preporučujemo