DETE NIJE NAPUNILO NI MESEC DANA! Luna i Marko ulaze sa bebom u rijaliti! Na sve su spremni zbog para, TUGA I ŽALOST!

0

Cela Srbija je poslednje 2 nedelje čekala kada će na svet da stigne prinova u porodicu Đogani. Luna i Marko su na društvenim mrežama, ali i svom jako gledanom You tube kanalu pokazivali kako se spremaju na dolazak njihove princeze Mie na svet, i to se desilo pre par dana. Fanovi i rodbina su presretni, a čestitke su stizale sa svih strana. 

Međutim, pre par dana se sve iskomplikovala, kada je Atina ferari objavila jedan jako neugodan stori, u kojem je direktno przzvala Lunu Đogani. Naime, objavila je jedan stori na kojem je zagrljena sa Markom, i ispod je napisala “Ja sam ga pre imala!” Ovo je kako mediji navode od insajdera koji su blizu porodici Lune Đogani izaazvalo pravi haos, te je izbila žestoka svađa između njih dvoje. 

Međutim, posao sa You Tubeom im ide super, a do sada su za jako kratko vreme skupili preko 100.000 pratitelja, a imaju ideju da opsnuju i pokrenu svoj prvi rijaliti program preko ovog kanala, u koji će biti uključena i njihova beba Mia. Jako puno ljudi je osudilo ovu ideju, jer se beba koja nema ni mesec dana tek tako nudi na društvenim mrežama. 

Vrlo dobro se zna koliko ima pe dofila na internetu, i samim time svoju devojčicu daju na tanjiru. Međutim, Luna i Marko spremaju bukvalno da se snimaju tokom celog dana, kako Marko menja pelenne, kako Luna pravi ručak i ostale dnevne aktivnosti. Vaša mišljenja o ovoj ideji?

 

Preporučujemo