“Dešavalo se da na mom nastupu UBIJU nekog”: Naš pevač otkrio detalje užasa, pevao je pored LEŠEVA!

0

Devedesete su bile poprilično katastrofalne za južnoslavenske države – Jugoslavija se raspala jednim krvavim ratom čije posljedice se i danas osjete, a kultura je jedva opstala i poprilično je poprimila trendove sa Zapada. Do te mjere je bio jak uticaj zapadnih država da se u regionu rodio miks elektronske muzike i narodnjaka po imenu turbofolk.

Ovaj stil muzike je danas prerastao u nešto sasvim drugo zahvaljujući opet stranom uticaju, ali mnogi pamte i slušaju zvijezde turbofolka kao što su Jelena Karleuša i ostali. Jedan od pionira ovog stila je bio srpski pjevač Ivan Gavrilović kojega svi znaju po hitu “Dvesta na sat”. Gavrilović je nedavno otkrio kakav je to stil života bio i otkrio je da je vidio svakakve brutalne činove na svojim nastupima. Tad se još uvijek pucalo svuda i kriminal je bio zastupljen kao i danas, samo je bilo manje kontrole nad tim i svašta se dešavalo.

Pričao je o tome kako se dešavalo da ubiju čovjeka pred njim dok nastupa i tako mora pjevati okružen leševima. Viđao je i situacije u kojima pretuku čovjeka na splavu, upucaju ga ili izbodu i puste ga da pluta rijekom i ko zna šta se tom čovjeku onda desi.

Te strahote, kaže Gavrilović, se ne mogu porediti sa ovim danas. Kaže da je zahvalan nebesima što je izvuko živu glavu iz tih nenormalnih vremena, ali priznaje da su i njega znali isprebijati ljudi koji dođu nadrogirani, najčešće kokainom, i krenu da prave frku i lom na njegovim nastupima pa i on popije batine.

 

 

Preporučujemo