Delovalo je da su sekire zakopane, a onda je ponovo izbio rat: Zbog čega su PONOVO u ljutom sukobu Viki i Jelena Karleuša?

0

Na estradnoj sceni u Srbiji s e izmkeđu pojedinih osoba vodi pravi medijski rat pa tako već i ptice na grani znaju da se Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović nikako ne podnose i njihove svađe su u nekoliko navrata dobile svoj epilog i na sudu. Jelena koja je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku se zamjerila mnogim svojim kolegama mada ima i onih koji je podržavaju i sviđa im se njen karakter.

Viki Miljković je u jako dobrim odnosima sa Cecom pa su se čak i okumile što je bio dovoljan razlog da sa Karleušom jedno vrijeme uopšte ne razgovara. Ipak njih dvije su svoj odnos popravile kada su bile zajedno godinama članice žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju u u regiji Zvezdama Granda pa su čak bile i dogovborile poslovnu saradnju oko renoviranja Jelenine vile.

Naime Viki i njen suprug imaju agenciju za nekretnine koja je trebala da sređuje Karleušinu vilu na Dedinju. Ovaj poslovni aranžman je iznenadio mnoge koji su znali da Viki i Jelena nisu u najboljim odnosima ali je izgledalo da će se situacija popraviti i ugovorile su skoro sve detalje oko poslovne saradnje a onda je Karleuša kojoj je Viki čak i spustila cijenu odustala od svega pred samo potpisivanje ugovora.

Posao je tako raskinut, pjevačice su ponovo zaratile a nije ni čudo što je Viki ljuta jer se radiilo o milionskom ugovoru. Jelena je za sada odustala od radova jer joj je veliki novac potreban za album koji upravo priprema. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo