DEJANU SE JAVILA BIVŠA TAŠTA! Dragojević dobio poruku od Emine Mujić, a onda je usledio njegov ŠOK POTEZ!

0

U našoj regiji su najgledaniji format TV emisija rijalitiji od koji je najpopularnija Zadruga čija se peta sezona nedavno završila i u kojoj je pobjedu i novčanu nagradu od 50 hiljada eura odnio Dejan Dragojević koji je u kuću u Šimanovcima ušao sa svojom suprugom Dalilom.

Oni su sve do tada važili za jedan od najidalnijih rijaliti parova ali je bilo potrebno manje od mjesec dana da Dalila svog muža prevari sa Filipom Carom sa kojim je do kraja ostala u turbulentnoj vezi ali koju su raskinuli nakon izlaska iz rijalitija. Iako je Zadruga završena učesnici imaju obaveze prema TV Pinku i većina njih gostuje u emisiji Narod pita u kojima moraju da odgovaraju na pitanja gledalaca.

Tako je sinoć gost bio upravo Dejan a jedno od pitanja koje je dobio je da li je u redu što je Dalilinu majku Eminu prije hvalio više nego svoju rođenu a nakon toga je na nju osuo drvlje i kamenje. On je rekao da nije govorio gadosti o Emini nego je samo iznio stanje kakvo jeste a otkrio je i da mu je nakon izlaska iz Zadruge Emina poslala poruku na društvenoj mreži Fejsbuk ali da je on nije ni otvorio i da je dotičnu i blokirao.

Inače on i Dalila su se upoznali u rijalitiju Parovi i Dejan je za njom izgubio glavu a njegova porodica je nije prihvatala i zato je on prekinuo svaki kontakt sa roditeljima i bratom. Nakon poniženja i prevare koje je doživio u Zadruzi roditelji i brat su ipak stali uz njega i on se vratio u njihovu kuću u Veterniku.

Preporučujemo