Najgledaniji rijaliti program na našim prostorima je Zadruga koja se emituje na Pink televiziji. Trenutno se sprema i šesta sezona ovog rijalitija, dok se još uvijek priča o petoj koja je ostala veliki pečat. U petoj sezoni pomenutog rijaliti programa Dejan i Dalila Dragojević su ušli kao bračni par, međutim nakon skoro mjesec dana Dalila je uplovila u novu vezu sa Filipom Carem gdje je javno ostavila svog muža Dejana Dragojevića.

Dejan je nakon nekoliko mjeseci započeo vezu sa Aleksandrom Nikolić s kojom je još uvijek, i nakon rijalitija,  u vezi. dejan je pobijedio u ovom rijaliti programu i odnio je veliku i vrijednu nagradu, a Dalila je osvojila drugo mjesto. Dok je još trajala peta sezona, par puta se spomenulo kako Aleksandra i Dalila liče jedna na drugu po stilu, izgledu i šminkanju. Prije početka rijalitija, Dalila je odlučila da izvadi silikone iz usana u čemu joj je bivši suprug bio podrška. Nakon vađenja silikona Dalila je snimila cijeli video o tome i postavila na svoj jutjub kanal prošle godine.

Ove godine je to isto uradila i Aleksandra Nikolić odmah po završetku rijalitija. Dejan i Aleksandra su otputovali u Egipat gdje su se odmarali više od 10 dana, a kada su se vratili Aleksandra je odmah otišla na vađenje biopolimera. Otkrila je da je nakon operacije imala strašne bolove što je sasvim normalno nakon prvog dana.

Pije vodu i lijekove, ništa ne može ni da jede jer je sve ovo svježe i nije se još uvijek namestilo sve kako treba ali će tokom vremena. S numerološkog aspekta Dejan je broj 573, Aleksandra 292, a Dalila 347, pri čemu je Dalili i Dejanu bilo suđeno da se spoje. U Dejanovom broju 5 naglasak je na tome da on ne želi nikoga da mijenja već voli sve što je prirodno kakvu je Dalilu i zavolio prije operacija.

Preporučujemo