DEJAN PANTELIĆ ZAVRŠIO U BOLNIČKOJ POSTELJI: Voditelj jedva govori, otkrio šta mu se desilo! – Morao hitno na OPERACIJU! (FOTO)

0

Dejan Pantelić je jedan od omiljenih srpskih voditelja koji je svoju karijeru počeo na radiju a u to vrijeme je za život zarađivao i kao di džej u jednom beogradskom klubu. Tada je od Željak Mitrovića dobio ponudu da radi na njegovoj televiziji Pink kao voditelj što je on odmah i prihvatio.

Sljedećih deset  godina je vodio kviz Kešolovac i muzičku emisjiu pod nazivom Mega Deki da bi sa Pinka prešao na televiziju BK gdje je također vodio dvije emisije talenat šou Idol i Budilnik. Nakon što ga je Aleksandar Tijanić 2006. godine pozvao da pređe na RTS, na javnom servisu je proveo sljedećih deset godina i vodio je brojne zabavne i muzičke emisije.

Zadnjih pet godina radi na TV Prva i sa svojom kolegicom Marijom Kilibardom vodi jednu od najpopularnijih emisija u Srbiji 150 minuta. Mnogi gledaoci koji ga redovno prate su se zabrnuli zbog njegovog izostanka u emisiji a onda se on uključio u Jutro na progarmu svoje matične kuće i objasnio da je završio u bolnici jer je imao napad i upalu slijepog crijeva zbog čega je odmah i operisan.

Otkrio je da je imao velike bolove i kada je otišao kod ljekara ustanovljeno je da je imao perforaciju slijepog crijeva. Odmah je operisan i sada je sve u redu i uspješno se oporavlja. Iskoristio je ovu priliku da se zahvali svom osoblju na Urgentnom centru te je rekao  da su uslovi u bolnici odlični. Iako je Dejan napomenuo da je sada bolje vidjelo se da mu i sam govor predstavlja napor a kolege su ga pozdravile i poželjele mu brz oporavak.

Preporučujemo