DEČAK NESTAO DOK JE BIO SA RODITELJIMA NA IZLETU: 8 meseci kasnije pronađen, ali niko nije bio siguran da je to on, evo i zašto!

0

Priča koju vam danas donosimo nas vraća daleko u prošlost u 1912. godinu kada je u Luizijani u Americi nestao dječak od 4 godine po imenu Bobi Dunbar. On je sa svojim roditeljima jednog sparnog ljetnjeg dana otišao na izlet u prirodu i tada je nestao i svaki trag mu se izgubio.

Za njim je tada pokrenuta velika potraga a o svemu su izvještavali svi mediji u zemlji. Porodica je tog dana otišla na svoje omiljeno izletište sa Bobijem i njegovim mlađim bratom Alonzom a radilo se o močvarnom području u kojem živi puno aligatora. Imali su tu vikendicu i samo što su došli do nje otac Persi se morao vratiti kući zbog posla a bavio se osiguranjem i nekretninama,što je Bobija jako rastužilo.

Dok je njegova majka spremala ručak Bobi je pitao da li može da ide sa svojim prijateljima i Paulom Mazijem koji je bio prijatelj njegovog oca na pecanje što mu je ona i dopustila. Paul je bio jedina odrasla osoba a sa njim je bila povelika grupa djece. Kući su krenuli nešto prije ručka i prema Paulovom svjedočenju on je Bobijevog brata nosio na ramenima a Bobi je išao ispred njega.

Paul mu je u jednom trenutku rekao da mu se makne sa puta da ga ne pregazi a Bobi mu je odgovorio da ga ne može pregaziti jer nije veći od njega. Međutim kada su stigli pred vikendicu Bobija nije bilo i veliko je pitanje kako to Paul nije prije shvatio. Svi su se dali u potragu za njim. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo