Od kako je prije tri dana popularna pjevačica Jelena Karleuša na svom Instagram profilu objavila poduži post u kojme je obavijestila svoje pratioce da se njen brak sa fudbalerom Duškom Tošićem nakon 14 godina zajedničkog života završio i da su sporazumno odlučili da se razvedu mediji stalno pišu o ovoj temi.

Jelena je napisala kako se Duško više ne osjeća dijelom njihove porodice i kako su se dogovorili da će razvod biti sporazuman i da će svu imovinu koju su zajednički stekli prepisati na svoje kćerke Niku i Atinu te da će ona imati starateljstvo nad djecom. Novinari su pokušavali i da od Duška dobiju neki komentar ali ih on vješto izbjegava a sada je Jelena izbrisala svoju objavu pa se mnogi pitaju o čemu se ovdje radi i da li možda postoji šansa da se pomire ili je jednostavno Dušku zasmetalo što njihove privatne stvari dijeli po društvenim mrežama.

Novinari su išli čak toliko daleko da su otišli u rodno selo Tošića i pitali njegovu majku za komentar o razvodu na šta ona nije željela nšta da odgovori. Međutim njen komšje kažu da Nikoleti nije nimalo lako ni prijatno zbog novonastale situacije i čim vidi da se kući približavaju novinari ona zaključa vrata.

Oni su otkrili i da se Jelenina i Duškova djeca sada upravo nalaze kod svoje bake a Duško ih je doveo na selo da buud tu dok se prašina oko razvoda ne slegne. Jedan Duškov prijatelj svaki dan dolazi i donosi hranu i sve što je potrebno djevojčicama koje se nalaze u novoj kući koju je fudbaler izgradio i koja ima i bazen na kojem se Nika i Atina zabavlaju.

Preporučujemo