Showbizz

Darko se PRELOMIO KAO GRANČICA: Došao da se izvaga za Zadrugu i zadigao majicu: Pa šta mu je ovo na stomaku?! NIKO NE VERUJE!

O Darki Laziću se jako puno piše u posljednje vrijeme, što zbog karijere koja je ponovo krenula uzlaznom putanjom, toliko i zbog silnih dugova koje je nakupio u posljednje dvije godine. To mu je puno veći problem, jer se zaduživao kod zelenaša, a baš iz tog razloga karijeru mu sada vodi najveći balkanski mafijaš Mirsad Hadžić. 

Ono sa čime je jako puno mučio muku jeste njegova kilaža, ali je nakon operacije želudca smršao punih 70 kila i sada je već na prelazu u anoreksiju. Doktori su mu rekli da se više ne mora pridržavati dijete i da može početi jesti normalno, ali njemu je organizam totalno zeznut, tako da sada bukavalno jede par minijaturnih obroka tokom jednog dana.

on se pojavio jučer u Šimanovcima na predstavljanju novih Zadrugara, i svi su mislili da će i on da uđe u Zadrugu, međutim on je tu bio samo da pozdravi svoje stare kolege. Evidentno je da mu koža visi kaqko je smršao i to će svakako morati da riješi u narednom periodu.

Oglasi – Advertisement