Darko Lazić otkrio da li će TUŽITI ljekare za smrt njegovog oca! ON SE PROBUDIO IZ ANESTEZIJE, A ONDA SE DESILO OVO (FOTO)

0

Pjevaču Darku Laziću nedavno je preminuo otac Milan Lazić nakon komplikacija koje su uslijedile poslije operacije smanjenja želuca. Lazić se nakon ovoga nemilog događaja po prvi puta javio u medijima i to uživo u emisiji ”Premijera- Vikend specijal”, pa je otkrio kako se osjeća i kako se njegova porodica nosi u ovim najtežim trenucima, te je rekao i ovo: ”Težak period iza mene. Niti slušam niti čitam šta se piše. Opterećen sam drugim stvarima. Teško je, nisam ni prihvatio da se to desilo. Tek će da me stigne. Borim se, sve je palo na mene, najstariji sam sin i sve je na meni. Mama je sad dobro, malo se smirila. Tek će da nedostaje otac, muž, djeda, tek će da nas stigne”

Darko je u emisiji rekao kako neće tužiti ljekare koji su operisali njegovog oca kako se pisalo po nekim medijima, i još je rekao: ” On je otišao na operaciju zdrav. Operacija je prošla uspješno, bez komplikacija, probudio se iz anestestezije, ali mu je posle 20 minuta pozlilo. Stalo mu je srce, reanimirali su ga. Pao je u komu i više se nije probudio, nažalost. Nemam šta da podnosim krivičnu prijavu protiv ljekara, ne mogu oca vratiti. Niko nije kriv. On je sam potpisao da ide na operaciju na svoju odgovornost. Ne daj Bože nikome, ali tako je moralo da bude” 

Darko se još i zahvalio svojim kolegama koji su bili i još su uz njega, te je rekao kako je njegova Marina stalno uz njega, te da mu je brat velika podrška mada je i njemu samome bilo veoma teško, pa se međusobno tješe. Rekao je i da svojoj kćerci Loreni još ništa nije rekao, jer je sve to stresno, ali i da će joj sve reći kada bude pravo vrijeme za to

 

Preporučujemo