Darko Lazić o svojoj djevojci Barbari”ZALJUBLJEN SAM MNOGO, OVAKVA LJUBAV SE JEDNOM RAĐA”

0

Popularni pjevač Darko Lazić je sinoć prvi put gostovao sa svojom djevojkom Barbarom Bobak u emisiji “Amidži šou”. Odmah na samom početku emisije, Darko je otkrio sve detalje u vezi odnosa između njega i pjevačice Barbare Bobak, i svoja osjećanja prema njoj.

Naime, pjevač se u emisiji pojavio u rozom sakou i jako raspoložen, pa je priznao Ognjenu da je trenutno jako zaljubljen i da ima sreće kada je u pitanju ljubav. “Hvala Bogu hoće me ljubav. Barbara je jedna jako fina i divna djevojka, ali i bavimo se istim poslom, mislim da je to dosta doprinijelo našem zbližavanju, jako smo zaljubljeni”- rekao je Darko.

“Volim da nekog volim. Ali to je to, neće više postojati druga za mene”- izjavio je pjevač. Da podsjetimo, on iza sebe ima jedan propali brak sa pjevačicom Anom Sević, sa kojom ima i kćerkicu. Također, ima i jednu propalu vezu sa bivšom vjerenicom Marinom Gagić, sa kojom je prije godinu dana dobio sina. Šta vi mislite o Darkovim izjavama? Da li je ovo stvarno njegova posljednja ljubav?

Preporučujemo