Novo Vijesti

Darija(13) se porodila i otkrila šta će biti sa njenim DEČKOM(10): Priča koja je ŠOKIRALA celi svet!

Da li možete da povjerujete da je moguće d jedna djevojčica od 13 godina ostane u drugom stanju? To donekle i može biti ok, jer je jako poznato da djevojčice u današnje vrijeme jako brzo sazrijevaju. Samo ćemo vam reći da sljedeća nam priča dolazi iz Rusije, odakle nam uvijek dolaze jako neobične priče, a ova koja je pred nama je sigurno baš takva. 

Darija Sudnjišikova koja ima samo 13 godina porodila se prije par dana u Krasnodaru, a kako sama navodi, otac djeteta je vjerovali ili ne njeb dječko Ivan Rogozni, koji je imao samo 10 godina kada joj je napravio bebu. Ova cijela priča je fascinirala cijelu Rusiju, i svi su bili u velikoj nevjerici i šoku, ali se isto tako otvorila rasprava kako je to uopšte moguće? 

Opet se vraćamo na početak teksta kada smo rekli da je moguće da je ona ostala u drugom stanju sa 13 godina, ali da li je moguće da dječak od 10 godina bude spolno zreo? Darija se jučer popodne obratila na društvenoj mreži Facebook kada je rekla da je rodila dječaka koji je težak 3,500 kilograma. Nakon toga se oprostila sa prijateljima i otišla je da odmoara jer je iscrpljena od poroda.Kada je gostovala na TV-u prije par mejseci priznala je da ju je u Železnogorsku silovao mladić od 16 godina, ali ju je bilo to stid priznati, pa je rekla da je mali Ivan otac djeteta, jer je bio stalno sa njom, pošto joj je najbolji drug od djetinjstva još. Šta vi mislite o cijeloj ovoj priči? 

Oglasi – Advertisement