DARIJA NIJE JEDINA: JOČIĆ OSTAO NEPOKRETAN, MILIĆEVIĆA POJAS UMALO PRESEKAO NA POLA. SLAVICA POLOMILA KLJUČNU KOST I RAME…

0

Kao što te do sada već mogoi da čujete, ministarka Darija Kisić Tepalćević je rpiej 2 dana pala i slomila ruku, te je odmah primljena u urgentni centar. Odmah je puštena na kućno liječenje, a Darija nije jedina od poznatih osoba, to jeste političara koji su imali tešku nesreću. Jedan od najtežih slučajeva u svijetu politike se desio 2008. godinem kada je funkcioner DSS-a, Dragan Jocić doživio viđe nego tešku saobraćajnu nesreću.

Tada je na auto putu Beograd- Niš, službeno auto u kojem je on bio uradilo u psa, sletjeli su sa puta i nekoliko puta su se prevrnuli. Pretrpio je lom vratnog pršljena te je nažalost ostao nepokretan. Đorđe Miličević je isto tako imao saobraćajku, kada se sa Škodom zabio u veliki betonski zid. Tada mu je od sigurnosnog pojasa nanesena teška povreda stomaka, desna strana trbušnog mišića mu je skroz pocjepana. a zadobio je i povrede debelog i tankog crijeva.

Preporučujemo