DARA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA sa svojim izjavama: Ja da kupujem PAŠTETU?! Ja ni ne znam gdje su PRODAVNICE! Smiješni ste i jadni! (FOTO)

0

Već smo dosta puta pisali o velikoj krizi koja se dešava na našoj estradi a koja je uzrokovana pandemijom korona virusa, te kako su se neki estradnjaci žalili kako u posljednje vrijeme jedva sastavljaju kraj sa krajem, jer nigdje ne rade, ne gostuju, a na sve to su se nadovezali negativni komentari običnih ljudi koji su i u goroj situaciji nego estradnjaci pa ne kukaju na sva zvona

Tako se već neko vrijeme piše kako Dara Bubamara razmišlja o novoj estetskoj operaciji, bez obzira što je situacija u cijelom svijetu veoma loša. I bez obzira na priče kako su neke estradne ličnosti pred samim bankrotom, i kako su potrošili svoje zalihe i da uskoro neće imati šta da jedu, pisalo se i kako je Dara bila viđena u blizini svoga stana na Dedinju i da tamo svako malo kupuje paštete, a ona se povodom toga oglasila na društvenim mrežama:

“Dragi moji ljudi, molim vas da ne vjerujte u sve ove gluposti o kojima se konstantno piše, pričaju da ću da ugradim sedmice u grudi, pa to je prava glupost, šta će mi kad sam ionako zgodna ovako kako izgledam. A to sa paštetama, e to je baš prava glupost. Pa zar ja da kupujem paštete po prodavnicama na Dedinju, stvarno ste smiješni svi! Imam par stanova na Dedinju, ponekad boravim tamo kada mi se ne isplati putovati i voziti do Novog Sada. Ali ja ni ne znam gdje su te sve prodavnice, a i da znam pa zar bih ja išla da kupujem paštete po prodavnicama. Odmah treba svima biti jasno da je to samo lažna informacija.”, napisala je, između ostalog, Dara.

Preporučujemo