DARA BUBAMARA POTROŠILA OKO 45.000 EVRA NA PLASTIČNE OPERACIJE, komentari pljušte!: “Ala si se napravila, OVO nije ni prošlo pored Radojke!” (FOTO)

0

Jedna od poznatijih pjevačica folk muzike u Srbiji je Dara Bubamara koja se izgleda ne miri sa svojim godinama i u posljednje vrijeme je u potpunosti izmijenila svoj izgled. Nije tajna da se i ona kao i većina njenih kolegica podvrgavala estetskim operacijama a sada je primjetno zategnula lice i suzila nos.

Kako pišu meediji u Srbiji Dara je prvu operaciju uradila prije desetak godina i tada je ubacila silikone u grudi i nekoliko puta je mijenjala njihovu veličinu a trenutno je vlasnica sedmice koje na njoj izgledaju ogromno obzirom da je niskog rasta. Prema nekim procjenama samo na uvećavanje grudi pjevačica je potrošila oko 15 hiljada eura.

Ona je sama jednom prilikom za medije rekla da mijenja često silikone u grudima jer tako treba i da zna da je pojedine kolegice zbog toga ogovaraju ali samo mogu da joj pljunu pod prozor, jer je ona sita lažnog morala i želi da prati trendove u svijetu. Kada su u pitanju Darini zubi ona je njih radila u Cirihu jer su tamo primjenjivali najnovije metode i to zadovoljstvo je platila 18 hiljada eura.

Dara redovno popunjava i usne a zadnji put je to uradila prije par mjeseci dok je još bila u vezi sa Tonijem koji je od pjevačice bio mlađi preko 20 godina. Tokom ogdina za filere je Bubamara iskeširala oko 2 i po hiljade eura.  Pored ovih operacija Dara je uvećala i jagodice i suzila nos a i promjena frizura joj je čest običaj. Čak i njeni fanovi misle da je u zadnje vrijeme pretjerala a to se može vidjeti po njihovim komentarima. Ostatak pročitajte

 

Preporučujemo