Danima nije izlazila iz kuće!: Voditeljka pronađena NAGA i onesviješćena u kolima – Ne smije ni na ulicu jer je OVO držala u rukama!

0

Fiven Kej, inače poznata Američka voditeljka informativnog programa, je pronađena u Las Vegasu u jutarnjim satima u autu potpuno naga i u nesvijesti.

Policajci su je brzo probudili i prekrili prije nego što su slike sa lica mjesta ugledale svijetlost dana.

Voditeljka se nije sjećala kako je došla u takvu poziciju da leži takva kolima. Prema nezvaničnim informacijama, u ruci voditeljke je pronađen kondom u kesici.

Odbila je da uradi alko-test, iako su policajci odmah osjetili alkohol čim su otvorili vrata od auta, a istog dana voditeljka je kažnjena sa 1.000 dolara i ponovnim pohađanjem vožnje.

– Mnogi od vas me nisu u zadnje vrijeme vidjeli na ekranima, a hvala vam svima na brizi, uskoro ću se vratiti. – napisala je Fiven u jednoj od zadnjih objava na Instagrama.

Ona nedjeljama nije smjela izaći iz kuće, jer su procurile informacije da je imala odnose u kolima, a naročito joj je neprijatno zbog toga što su je možda zaista policajci našli sa kondomom u ruci.

Bila je čak i na korak od otkaza na televiziji gdje radi, ali ju je u posljednjem momentu neko moćan iz okruženja sačuvao od toga.

Preporučujemo