Danijeli Martinović se NAJVEĆA SREĆA osmehnula u 51. godini i posle razvoda: Upravo je potvrdila, novi dečko plače od sreće

0

O ljubavnom krahu Danijele Martinović i Petra Graše pisalo se veoma dugo vremena, međutim, njen novi partner je sada postao glavna tema društvenih mreža, a Danijela više ne želi kriti svoje emocije od očiju javnosti.

Više nema ko da me zlostavlja: Danijela Martinović prekinula šutnju, ovo  što je rekla o Graši će vas šokirati - Express

Kako smo mogli vidjeti proteklih sedmica, nova ljubav Danijele Martinović je Josip Plavić, policijski inspektor koji je ponovo pobudio najljepše emocije u mladoj hrvatskoj glazbenici. Nakon dugo vremena, Danijela je konačno uhvaćena sa širokim osmijehom na licu i sada odaje utisak zaista srećne i zaljubljene mlade žene.

Od kada se desio krah njenog odnosa sa poznatim hrvatskim pjevačem, Danijela se nije željela pretjerano eksponirati a svoj privatni život držala je daleko od očiju javnosti. Nakon izvjesnog vremena, pojavili su se navodi da je nekoliko puta viđena u društvu markantnog muškarca, međutim, dokaza o njenoj vezi nije bilo a pjevačica je svoje pratitelje uskratila za nove fotografije na društvenim mrežama.

Međutim, hrvatski mediji postali su zaintrigirani o njenom ljubavnom životu pa je tako paparaco ekipa uspjela snimiti Danijelu u zagrljaju mladog policijskog inspektora tokom jedne šetnje kroz centar grada. Pored toga što je njen ljubavni život konačno pošao nešto ljepšim putem, njena karijera u proteklom periodu također napreduje i Danijela priprema novi spot za pjesmu pod nazivom “Vjerujem ljudima”, a a svoje nedavno gostovanje u jednoj emisiji iskoristila je da je to najavi svojim brojnim obožavateljima.

“Vrckavost je etiketa koja me stalno pratila i čak je u jednom periodu bila gotovo pa tužna, jer sam mislila kako ljudi zapravo ne shvataju da je to optimizam, da je to pogled na život, da to nije niti neozbiljnost niti površnost nego upravo suprotno” – kazala je Danijela.

Preporučujemo