DANAS VLADA MAGIČAN NIZ 21 – 12, ISPUNJAVAJU SE ŽELJE: Evo šta danas trebate uraditi da vam se ostvari ono što najviše želite

0

Danas nas očekuje magičan dan u kojem imamo 3 bitna astrološka i spiritualna događaja magičan niz 21.12, zimsku kratkodnevnicu i ulazak Sunca u znak Jarca. Zbog toga je 21. decembra sjajan dan za manifestaciju želja i unutrašnji razvoj. Niz 21.12. koji sadrži ovaj datum predstavlja prema numerološkom tumačenju izutetno pozitivan uticaj.

Glavna poruka ovog niza je da odbacite sve furastracije i strahove, a više da se fokusirate na svoje ciljeve. Ovo je trnutak kada odbacujemo sve frustracije i brige, a u život privlačimo darove koje smo željeli. Sa druge strane, 21. decembar je dan kada zimska kratkodnevnica svojom energijom pokušava da podstakne dramatične promjene u životu, uspjehu, na poslu u ljubavi.

Ovaj dan je sjajan za planiranje sljedeće godine, oslobađanje od dugova i svih neporebnih stvati. Astrolozi govore da će zimska kratkodnenica najviše uticati na Raka, Ovna, Jarca i Vagu. Ali, i drugi znakovi će osjetiti jaku energiju ovog dana. Ostatak teksta pročitajte na linku OVDJE.

Preporučujemo