Showbizz

Danas je miljenik žena, a nekada je ovako izgledao: Nema šanse da pogodite ko je srpski pjevač sa slike?

Od prvog dana kada se pojavio na muzičkoj sceni, osvojio je simpatije mnogih žena, a interesovanje ljepšeg pola za njim ne jenjava već dugo godina.

On često na društvenoj mreži Instagram objavljuje slike, a sad je riješio da pokaže i kako je to on izgledao kao dijete.

Vjerujemo da je mali broj ljudi onih koji bi prepoznali o komes e radi, jer se pjevač, kako su godine prolazile, skoro u potpunosti promijenio, zbog čega ni malo ne podsjeća na ovog simpatičnog dječaka sa fotografije.

Fokusirajte se i pogledajte sliku, možda na taj način i shvatite o kome se radi. Međutim, ako niste sigurni o kome se radi, riječ je o Bojanu Maroviću.

Bojan Marović je crnogorski pop pjevač i glumac. Rođen je 21. maja 1984. godine u Crnoj Gori, tačnije u Podgorici. Od malena je pokazivao talenat za muziku. Završio je osnovnu školu „Boro Cetković“, a nakon toga Srednju Muzičku školu i Muzičku akademiju na Cetinju, smijer violončelo. 2001. godine pobijedio je u serijalu karaoka koji je organizovao podgorički kafe-bar „Epicentar“.

2002. godine je po prvi put nastupio u javnosti na festivalu Sunčane Skale. Majka Sanja mu je za 18. rođendan poklonila numeru „Više te nema“ sa kojom je osvojio prvo mjesto na Večeri novih zvijezda. 2003. godine opet učestvuje na Sunčanim Skalama. Sa pjesmom „Tebi je lako“ je bio prvi i ona je, kao i prethodna, postala ogroman hit. 2004. godine je pobedio na Ohridskom festivalu.  Predstavio se numerom „Ako se ikada vratiš“ te je osvojio Grand Prix, nagradu publike, nagradu za najbolju interpretaciju i nagradu „Dolni Saraj“. Snimio je prvi album pod nazivom „Krio sam”.

Oglasi – Advertisement