DALILA OSTAVILA DIJETE U ŠVARCASKOJ- Procurio razgovor zadrugara u pušionici, OBJELODANJENA DALILINA NAJVEĆA TAJNA… (FOTO)

0

Kada je u pitanju prošlost Dalile Dragojević, to je jedna od glavnih tema na imanju u Šimanovcima. Bila je glavna tema za razgovor Marka Đedovića i Sandre Rešić, koji su tom prikiom progovorili o dugo čuvanim tajnama.

Naime, Marka Đedovića je Dalila na početku predstvaljala kao svog prijatelja, ali ovoga put aon nije imao ništa lijepo da kaže za nju. “Dalila nema prijatelje, samo saradnike koje reklamira jer ima dosta pratilaca, pa joj neko tako nešto pošalje da ona reklamira”- rekao je Marko. Miljana je kao luda, ali uvijek je bila u pravu, da se Dalila samo udala kako bi se vratila normali i pomirila se s ocem.

“Ono o čemu svi pričaju jeste da su vodili Dejana da promijeni vjeru, a to je čuo Mensur pa rekao Dalili znaš dobro šta je uradio za tebe, mora da te poštuje”. Zatim je Sandra šapnula “Da, to isto kad su se svađali prije nego si ti ušao, pa ga Mensur napao i rekao kaži svim kako se zoveš”. Marko je rekao da se priča da Dalila ima dijete u Švajcarskoj, zato uvijek plače na pjesmu Pepeljuga.

Preporučujemo