DALILA JE PRIJE ZADRUGE IMALA 85kg, A ONDA JE IZBACILA SAMO 1 NAMIRNICU I SMRŠALA 15 kila: Evo šta je svaki dan jela za ručak

0

Dalila Dragojević je u par navrata rekla da je smršala 15 kilograma i da je samim tim postala jako atrakvitna djevojka! Bosanska starleta je prije svog ulaska u “Zadrugu 5” bila na dijeti koju joj je propisala poznata fitnes instruktorka Ljuba Pantović. Nakon toga se dodatno istopila u rijalitiju zbog ljubavnih problema za koje vjerujemo svi znate.

“Oduševljena sam sa linijom koju sam postigla, nisam više debela! Osjećam se mnogo ljepše i zgodnije. Opet sam top riba, kao što sam bila i prije nego što sam se ugojila”- rekla je Dalila. Ona dodaje da je par puta odustajala od dijete, jer nije nikako mogla da se odrekne slatkiša.

“Ljuba mi je napisala program vježbanja i ishrane, koji mi je bio jako težak u početku. Prvi put sam izdržala samo četiri dana. Žudila sam za slatkim, pa sam pojela čokoladicu. Ljubi sam poslala poruku: “Izvini”, sve je palo u vodu, prekrišila sam pravilo i uzela sam slatko.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučujemo