DALILA DRAGOJEVIĆ SE POVLAČI: SAOPŠTILA ŠOK ODLUKU NAKON RASKIDA UGOVORA SA PINKOM – EVO ŠTA JE NA SVE TO NATJERALO

0

Poznata rijaliti učesnica Dalila Dragojević je ove godine prošla kroz medijski pakao, možemo slobodno tako reći. Dalila je ušla u petu sezonu rijaliti programa Zadruga zajedno sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, ali samo kroz mjesec dana Dalila je Dejanu priredila opšti haos.

Javno ga je prevarila i zamijenila za Filipa Cara s kojim je odmah stupila u emotivni odnos. Više puta je isticala da su emocije bile jače i da se nikada nije osjećala kao kada se zaljubila u Filipa. Njihov odnos je bio zaista turbulentan, te smo više puta mogli ispratiti njihove brojne svađe i prekide. Nakon razvoda od Dejana, Dejan se odrekao svega što je stekao u braku jer je želio što prije da okonča to sve sa Dalilom. On je danas u sretnoj vezi sa Aleksandrom Nikolić koja je šokirala javnost jer je ušla u šestu sezonu ovog rijaliti programa, ali bez Dejana.

Dalila je iz braka sa Dejanom dobila kuću koju su zajedno gradili, sve što je u kući i psa. U njihovoj kući dosta vremena provodi i Dalilina majka Emina Mujić koja sve to drži pod kontrolom. Dalila je vrlo aktivna  na svojim društvenim mrežama, te je objavila i vijest da je raskinula ugovor sa Pink televizijom odmah kada je završilo snimanje emisije Narod pita. Odlučila je da se povuče malo iz javnosti, te da se posveti sebi.

Dalila je nedavno proslavila svoj 29. Rođendan i napravila je pravu feštu. Svi mediji su željeli da provire na slavlje Dalilinog rođendana, ali je ona dozvolila samo Pink televiziji da prisustvuje, jer drugim medijskim kućama ne želi da daje intervjue i izjave zbog lažnih naslova kojih je bilo i previše.