Dala sinu CREVO i “specijalni zadatak”: Ljudi je NAPALI čim je objavila ovaj snimak (VIDEO)

0

Roditeljstvo nikad nije bilo lagano i puno je izazova i žrtava. Savršen roditelj ne postoji, ali ako volite svoje dijete, dati ćete sve od sebe da ono ima sve što vi niste i da tako u budućnosti učini svijet boljim mjestom. Stoga nije čudo što postoji mali milion različitih pristupa odgoju djece.

Bilo kako bilo, uvijek je bolje dijete učiti pozitivnim navikama, marljivošću i želji da pomogne drugima, a to se može uraditi najlakše putem igre i animiranja djece. Tako ćete najlakše naučiti dijete mnogim stvarima, a možda tako otkriju od malih nogu nešto čime bi se voljeli baviti u budućnosti. Jedna majka je istovremeno oduševila ali i naljutila razne korisnike interneta i društvenih mreža kad je objavila video snimak svog sina i načina na koji ga je zaokupirala. Dok je danas praksa da roditelji djeci daju pametni telefon ili tablet kako bi ih ostavili na miru, ova majka je drugačije pristupila tome.

Htjela je da je sin malo ostavi na miru da predahne, pa je nacrtala kredom veliki plamen na drvenoj ogradi njihovog dvorišta i dala mu crijevo da vodom “ugasi” požar tako što će saprati tu kredu sa ograde, a pritom ga je i obukla kao vatrogasca.

@thetradesmanuk

This is genius! 🔥💦 #fyp #foryou #mumsoftiktok #tradesman #construction #diy #hack #builder

♬ Fire – Official Sound Studio

Mnogi su je pohvalili što je na kreativan i produktivan način zaokupirala svog sina, dok su mnogi drugi krenuli da je kritikuju što troši tolike količine vode dok drugi nemaju šta da piju u svijetu. Neki su čak komentarisali da će dobiti visok račun za vodu ili nanijeti štetu komšijinom vrtu.

 

 

 

Preporučujemo