DADILJA IZ DOMA POZNATOG PEVAČA IZNELA ŠOKANTNE DETALJE: Supruga srspkog estradnjaka joj iznosila INTIMNE DETALJE: “Šetaju po kući u donjem vešu!”

0

Kako piše Mondo.rs jedna žena koja ima 35 godina je radila kao dadilja u kući poznatog srpskog pevača i njegove supruge koja je takođe poznata javnosti, a ono što je ona ispričala bukvalno je sve ostavila bez teksta. Ona je rekla da je imala priliku da vidi i dobru i lošu stranu života koji vode poznati, a jedna od prednost i je ta, što je proputovala pola sveta sa njima, jer sok su oni uživali, ona je bila samo dadilja, ali se ne žali.

Ono što je bila loša strana je to što je njen zadatak bio da vaspitava decu poznatog para koja su po njenim riječima bila jako raspuštena, razmaženi do zla boga, a nije mogla da utiče a njihovo vaspitanje. Također bila je svedok mnogih hirova koje su njeni poslodavci imali, a onaj najgori je svakako da hodaju u gaćama ispred nje same, ali i svoje dece, što je po njoj više nego nedopustivo.

Ona je posao dobila slučajno, nakon što je završila višu školu za vaspitačice počela je da radi u jednom privatnom vrtiću u Beogradu i tamo je preko jedne prijateljice čula za ovaj posao, jer ona više nije htela tu da radi. Kada je otišla na razgovor žena je bila hladna i procenjivala je kao da je u pitanju neka roba, a ne da priča žena sa ženom. Ona se kolebala da li da uopšte prihvati ovaj posao ali je odlučila da proba pa šta bude bude.

Ona je morala da bude dostupna svojim poslodavcima 24 sata na dan iako je imala i slobodne dane , ali je isto tako u ugovoru pisalo da im se mora javiti i doći odmah, bez obzira gde se ona nalazila i špta radila. Danas, kada ovo piše, napokon je dala otkaz.

Preporučujemo