DA VAM SRCE PUKNE OD BOLA!: Mala Milica zbog OVOGA nikada neće upoznati svoju majku! – Samo je na momenat vidjela bebu, a onda se desilo nešto nezamislivo.. (FOTO)

0

Porodilja M.P. (27) iz Zaječara je jučer nažalost preminula, tako da će biti ispraćena na vječni počinak u subotu u 13 sati, na Novom groblju u Zaječaru..

M.P. je oboljela od koronavirusa, te je bila prebačena iz Zaječara u Niš, međutim, uprkos borbi doktora, ona je uslijed pogoršanja stanja preminula, otkazali su joj bubrezi i jetre.

Naime, na svijet je donijela zdravu djevojčicu, koja je dobrog zdravstvenog stanja i negativna na virus. Tragična vijest mlade porodilje je potresla Zaječar. Porodica je ostala u nevjerici, kao i mnoge osobe koje su je poznavali. U gradu, mještani ističu da je M. bila izvrstann frizer, te da je salon u kojem je radila, bio rado posjećen, baš zbog toga jer je prema svim mušterjiama bila ljubazna, strpljiva i nasmejana.

Na društvenim mrežama, brojni prijatelji izjavljuju saučešće porodici i ostavljaju emotivne poruke..

Iako je bio planiran carski rez, beba je na svijet ipak došla prirodno. M.P. je na trenutak vidjela svoju bebu, a onda je zauvijek napustila ovaj svijet. Iza sebe je ostavila svog supruga Bogdana i dvoje maloljetne djece.

Preporučujemo