Da niste možda očekivali suze: Prvo oglašavanje Đorđa Kuljića nakon što je Anastasija našla novog frajera! (FOTO)

0

Prije nekoliko dana je glavna vijest u srpskim medijima bila nova veza Anastazije Ražnatović a radi se o poznatom fudbaleru koji trenutno igra za Sevilju Nemanji Gudelju.

Inače Anastasija je od malih nogu u centru pažnje javnosti zbog svojih roditelja poznate folk pjevačice Cece Ražnatović i njenog muža Željka Ražnatovića Arkana koji je ubijen prije 22 godine u beogradskom hotelu Interkontinental. Ceca se udala za Arkana u burnim devedesetim kada je on bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji uprkos činjenici da je bio poznati kriminalac i traženi ratni zločinac.

Anastasija i Veljko su bili jako mali kada je njihov otac poginuo a danas su oboje odrasli ljudi. Veljko je osnovao i porodicu i sa Bogdanom Rodić ima i sina kojeg je nazvao po svom ocu a Anastasija je godinama bila u vezi sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem.

Njih dvoje su čak bili započeli i zaednički život a li je to trajalo jako kratko i prije mjesec dana je Anastasija iselila iz njihovog zajedničkog stana. Mnogi su se pitali koji je razlog za prekid ali nijedno od njih se po tom pitanju nije oglašavalo u javnosti. Mnoge je iznenadilo da je Anastasija Đorđu brzo našla zamjenu i to ne bilo koga nego poznatog fudbalera kojem je otišla i u posjetu u Španiji. Svi su očekivali da će Đorđe biti povrijeđen kada sazna za njenu novu vezu ali se čini da ga to previše ne interesuje jer je na svom Instagram nalogu objavio fotku gdje se vidi da i dalje uživa u svom hedonističkom načinu života.

Preporučujemo