DA LI ZNATE KO JE PJEVAČICA SA SLIKE? VEĆ 40 GODINA JE NA ESTRADI, SLIKALA SE KO OD MAJKE ROĐENA…. PRELIJEPA JE.. (FOTO)

0

Danas živimo u svijetu gdje je tehnologija kao i plastična hirurgija dostigla svoj vrhunac. Naime, mnogi ljudi a naročito poznat eličnosti se opovrgavaju ovakvim stvarima. Što se tiče plastične hirurgije, veoma je uznapredovala, a žene mnogo mijenjaju svoj fizički izgled.

Najviše rade usne, grudi, nos, zatežu lice botoksom… A što se tiče tehnologije, rijetko neko ima da ne koristi filtere i razne aplikacije za uređivanje slika. Budemo baš šokirani kada vidimo neku pjevačicu koja uopšte ne liči na onu sa slika. Mnoge glumice, pjevačice su radile razne estetske operacije. Međutim, ima i onih koji nisu ništa radili, a prva nam na um padne Milica Pavlović.

Na primjer Milica Todorović je morala operisati nos zbog zdravstvenih problema. Kako je jednom ispričala u emisiji, često je korstila kapi za nos koje je uporedila sa drogama. Danas ćemo vam pokzati jednu sliku pjevačice koju sigurno nećete moći prepoznati. Ona je Biljana Jevtić, koja je u braku sa Aleksandrom Ilićem sa kojim ima sina Ivana.

Preporučujemo