Da li znate kako da se riješite dijabetesa?: Svjetski poznati naučnik nam nudi RIJEŠENJE za ovaj problem!

0

BH apotekarski magnati pokušavaju da sakriju informacije o novom sredstvu protiv dijabetesa koje je napravljeno na Institutu za biomedicinsku hemiju na osnovu rada svjetski poznatog naučnika, dobitnika Nobelove nagrade za fiziku i akademika Žoresa Alferova.

Akademik je otkrio veoma važno svojstvo žive materije koje su i iskoristili naučnici.

Posebno je to da novi način liječenja može staviti tačku na borbu čovječanstva protiv dijabetesa tipa II. Kako su pokazala klinička ispitivanja, a takođe i iskustvo pacijenata koji su koristili proizvedeni preparat na Institutu za dijabetes i endokrinologiju, on u potpunosti pomaže da se ljudi riješe bolesti u ranom i srednjem stadijumu i značajno olakšava tok bolesti u zapuštenim slučajevima. Osim toga, ovaj najnoviji preparat pomaže da se smanji doza insulina 3-4 puta kod dijabetesa tipa I.

Ovo je zaista revolucionarni preparat koji je priznala Međunarodna federacija endokrinologa. Međutim, u samoj BiH – državi u kojoj se pojavio ovaj preparat, sudeći po svemu, on se neće prodavati u široj lepezi. Zato što su naše apoteke odbile njegovu realizaciju, a da se pri tome nisu ni udostojile da smisle više ili manje pristojan razlog.

više o ovome pročitajte ovdje!

Preporučujemo