Da li su lepši od Veljka? Četvorica naslednika, a samo jedan očeva kopija: Ovo su Ražnatovići koje nikada niste videli (FOTO)

0

Ceca Ražnatović je već decenijama jedna od najpopularnijih folk pjevačica u Srbiji a njenoj velikoj karijeri je puno pomogao i nejn suprug Željko Ražnatović Arkan za kojeg se udala u burnim devedesetim godinama i kojem je rodila dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju.

Arkan je u to vrijejme bio jedan od najmoćnijih ljudii u Srbiji i iako su ga nazivali biznismenoim znalo se da je pripadnik kriminalnog klana a bio je i tražen od strane međunarodnog suda u Hagu kao ratni zločinac. Arkan je čini se bio i veliki zavodnik jer je ukupno imao devetero djece za koju se zna i to sa pet različitih žena od toga su četiri sina i pet kćerki.

Svi onu su danas odrasli ljudi i nemaju neki kontakt a kada je u pitanju sličnost onda se od svih izdvaja Vojin koji je po mnogima slika i prilika svoga oca. Željko je  svog najstarijeg sina Mihajla dobio kada je bio u braku sa jednom ženom iz Švedske i on je jedno vrijeme živio u Srbiji i pamte ga kao velikog zavodnika koji je navodno bio u vezi i sa makedonskom pjevačicom Karolinom Gočevom.

Sofija je rođena iz veze sa ženom koja mu je bila socijalni radnik dok je Arkan bio u zatvoru a Anđelu je rodila glumica Ljiljana Mijatović o ona je jedino Arkanovo dijete koje je u dobrim odnosima sa Cecom.  Prije nego je upoznao pjevačicu Arkan je bio u braku sa Natalijom Martinović koja mu je roodila 4 djece sinove Nikolu i Vojina  i kćerke Mašu i Milenu a niko od njih nije u dobrim odnosima sa Cecom jer je  ona navodno prisvojila sav Arkanov imetak i ostala njegova djeca nisu dobila ništa.