Novo

Da li ste vi među onima kojima su se zvijezde posložile: Tri znaka koja će imati najbolji Dan zaljubljenih!

Valentinovo i 14. februar polako kucaju na rata.

Nema veze jesu li u vezi ili nisu, ova su tri horoskopska znaka kojima su zvijezde postavljene tako da će im trenuci za ovaj Dan zaljubljeni biti nezaboravni.

Takav Dan zaljubljenih će imati:

Lav:

Na ovaj Dan zaljubljenih ćete biti osoba koja svojom energijom može naprosto zapaliti prostoriju. Trebate se fokusirati na širenje radosti umjesto hranjenja svog ega. Zabavljajte se i šalite se, dajite puno zagrljaja. Pustite neka vaša unutrašnja vatra sjaji blistavo. Kako bi se nastavili kretati dalje u ovim hladnim danima potrebna vam je strast i energija.

Vodolija:

Ove godine temperature mogu biti zamrznute za druge znakove, ali ove sezone naglašavaju sve vaše mentalne sposobnosti. Ovo je mjesec kada možete naći svoju pravu ljubav i to je vjerovatno osoba koju niste očekivali.

I ako ste sami za Dan zaljubljenih, morate znati da sve dok ste dio univerzuma, sigurno niste sami. Svako živo biće je povezano s vama. Ovo je sezona u kojoj ćete shvatiti kako da stvorite trajnu vezu sa cijelim svijetom.

Ribe:

Prava, istinska ljubav je vaš način života. Ovo je nešto za čim uporno tragate. Na Dan zaljubljenih ćete osjetiti posebnu energiju zbog uticaja Venere, a vi ćete imati zadatak da širite ljubav. Možete napraviti prava čuda kada ste raspoloženi, a 14. februara ćete oduševiti apsolutno sve sa svojom hrabrošću. A možda ćete i sebe iznenaditi jer vas ljubav čini hrabrim. Nemojte se bojati rizika, bez obzira je li ova osoba vaša srodna duša ili nije, za vas ima karmičku lekciju koja će vam pomoći da proširite svoju radost, tako piše Atma.hr.

Oglasi – Advertisement