Da li možete prepoznati sprsku pjevačicu?: Bila je VANSERIJSKA LJEPOTICA, a danas živi sa mačkom i odala se POROKU (FOTO)

0

Posljednjih nekoliko godina, ovu pjevačicu možemo viđati kako učestvuje u rijaliti programima.. Njezin posljednji muž joj je preminuo prije dvije godine..

Jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike Lepa Lukić karijeru je počela davne 1965. godine.

Lepa je do sada izdala više desetina albuma i mnogo hitova, među kojima su “Srce je moje violina” i “Od izvora dva putića”.

Lepa se na početku karijere osim glasom izdvojila i fizičkom lepotom i dugo je gradila karijeru bez skandala. Sedamdesetih godina glavna suparnic bila joj je pevačica Silvana Armenulić, koja je stradala 1976. godine u saobraćajnoj nesreći.

Lepu su mnogi muškarci želeli, a ona tri puta udavala. Poslednji suprug Milan Milanović preminuo je 2019. godine u Kanadi, a od tada Lepa živi u svom stanu u Beogradu sa mačkom, budući da nema dece. Uz to, ona i dalje čuva lutku Milicu, koju je dobila u rijalitiju “Veliki brat”.

Lepa je poslednjih godina učesnica raznih rijaliti programa, a mediji stalno pišu o njenom poroku od kojeg ne odustaje, a to je kockanje. Lepa je, navodno, pomoć od države od 90.000 dinara nedavno potrošila u kazinu..

Preporučujemo