DA LI JE PREPOZNAJETE?! Ova tinejdžerka je danas SAN SVAKOG SRBINA! Nema šanse da pogodite o kome se radi…(FOTO)

0

Verujemo kako ste poželili ovakvih i sličnih članaka na našem portalu, ali eto, krenula je sezona godišnjih odmora, pa je tako došlo vreme da se malo opustimo. Za ovaj vikend ćemo malo da zaobiđemo politiku i crnu hroniku, a bavićemo se estradom koja je svakako sastavni deo našiih života. 

Koliko puta ste do sada videli sliku nekog od vaših idola, kada je bio sasvim mali? Verujemo da biste ga jako teško prepoznali, jer se do do danas jako puno promenio, a 90% njih je na svoj današnji izgled dodao i par plastičnih operacija, tako da više ni crte lica više nisu merodavna. 

Kada ste pogledali našu današnju naslovnicu, da li ste mogli da pogodite o kojoj srpskoj pevačici je reč? Ako ne znate odgovor, reći ćemo da je iz Novog Sada, da ima plavu kosu, i da je jednostavno san svakog Balkanca. Ima 3 propala braka iza sebe, je li vam sada lakše? Verujemo da ste odmah pomislili da je reč o Nataši Bekvalec, koja se na sceni pojavila početkom 2000 godine. 

Onda je napravila veliku pauzu, pa se vratila 2007 godine sa pesmom “Dobro moje”. Sada se malo setila svoga detinjstva, te je napisala ispod same fotke da je ovde imala samo 16 godina. Da li ste je mogli prepoznati?

Preporučujemo