DA LI JE OVO PREOKRET DECENIJE? OVO SIGURNO NISTE OČEKIVALI!: Luna i Kija uhvaćene ZAJEDNO u Dubaiju, javnost ne može da VJERUJE! – Tajno pomirenje Kije i Lune?! (FOTO)

0

Neko vrijeme se pisalo o tajnom pomirenju Kije i Lune, kada su preko zajedničkog prijatelja odlučile da odbace svađe koje su njih dvije imale.

No, ovog puta njih dvije su se po prvi put srele OČI U OČI. Slučajno se desilo da njih dvije otputuju baš u isto vrijeme, njihov susret se desio na plaži Džumira, a taj susret je itekako bio napet.

Kija je često objavljivala slike sa poznate plaže Džumira, čula je da su Marka i Luna također tamo ali se nije opterećivala. Nekom slučajnošću su Marko i Luna smješteni baš u hotel koji se nalazi na toj plaži, te su jednog jutra otišli rano na kupanje kako bi izbjegli popodnevno sunce i gužvu zbog Lunine trudnoće.

Spakovali su se te krenuli u hotel kako bi odmorili, ali tokom šetnje po plaži su naleteli na Kiju koja se sunčala sa drugaricama. Prvo su se pravile da se ne vide ali nije bile mogućnosti da se izbjegnu jer su morali da prođu baš pored Kije.

Luna i Marko su joj mahnuli a Kija im je uzvratila pozdrav. Prvo su se počeli smijati pa je Luna dobacila kako je svijet mali na šta joj je Kija kroz smijeh uzvratila da se slaže. Poručila im je lijep provod dok su Marko i Luna prolazili kraj nje. Smatram da joj je drago zbog njihovog susreta jer je sada potvrdila da Kija ipak nema ništa protiv nje i da se od sada mogu uljudno javiti jedna drugoj – izjavio je jedan blizak izvor.

Preporučujemo