Novo Showbizz

Da li je ovo moguće: Otkriveno koliko je Ana Nikolić imala kilograma kada je bila najdeblja: Neće vam biti dobro kad čujete! (Video)

Svi smo upoznati sa činjenicom koliko je Ana Nikolić dobila kilograma tokom svoje trudnoće.

Iako smo se svi potajno nadali da će to sve nestati kad se porodi, prevarili smo se. U jednom trenutku su se svi zabrinuli za nju, i fanovi  a i njena porodica, mislili su da će u pitanje dovesti svoje zdravlje. Zbog toga ona se odlučila na preokret te je smršala toliko da joj mnogi sada zavide.

Ovog puta ona je gostovala u emisiji AmiG show, te pokazala svoju novu liniju.

Ana je voditelju u jednom trenutku otkrila koliko je zaista imala kilograma u fazi kada je bila najkrupnija, a to je pred sami porođaj.

– Ja sam neko ko je mogao da se poradi i u Monaku, i u našim privatnim bolnicama, ali ja sam izabrala naš Narodni front i naše doktore. Ja sam ležala vezana na stolu pred carski rez, jer te zavežu da se ne vrtiš i rekli su mi da budem spremna u sedam sati, dolazi osoblje, vide me na stolu i kažu: “Može neki selfi”, oni prave selfi, a ja vezana na stolu ležim. Čekam doktora koji nikako da dođe, a meni svaki minut kao sat, pola 8, čovjeka nema. Dali su mi sve to, ne znam ni sama šta su mi dali, ja u jednom trenutku shvatim da se anestezija daje po kilaži, kažem: “Doktore, dali ste mi anesteziju, a niste me izmjerili”, kaže on: “Cijenim preko sto kila, lezi dole”. Sada imam 54, znači tada sam imala još jednu sebe – rekla je Ana.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=161&v=FZUoYNKLS2w&feature=emb_title

Oglasi – Advertisement