DA LI JE MOGUĆE? – OVO JE PRAVO LICE OLIVEROVE UDOVICE: Mnogi će ostati ZABEZEKNUTI, ovo ni Igor Jurić nije znao!

0

Prije mjesec dana su svi mediji u Srbiji pisali o ljubavnoj vezi između udovice ubijenog političara Olivera Ivanovića, Milene i Igora Jurića koji je nakon što je njegova kćerka Tijana svirepo ubijena kada je imala samo 15 godina osnovao fondaciju pod njenim imenom i bori se za zaštitu djece da se nikada više nijednom djetetu u Srbiji ne bi desilo ono što se desilo njegovoj kćerki.

Naime iako su, po pisanju medija njih dvoje u vezi već dvije godine p ačak žive  zajedno u Novom Saduza to je malo ko znao a nakon što je Milena na društvenim mrežama objavila njihovu zajedničku fotku a uz nju napisala samo jednu riječ:Ljubav, digla se velika prašina u medijima i javnosti što sasvim sigurno ni ona a ni Igor nisu očekivali.

Pojavilo se mnogo pozitivnih komentara u kojima su ljudi podržavali njihovu vezu i smatrali da zaslužuju da budu sretni poslije tragedija koje su oboje doživjeli ali je bilo i onih negativnih u kojima su ih poneki i osuđivali. Igor nije želio da daje koemntare na ovu temu a novinarima je rekao da o njenim osjećajima pitaju samu Milenu a ne njega.

Ona je izjavila da Igor i ona žele svoju intimu zaržrati za sebe i nije poznato da li je nakon ove medijske hajke njihova ljubav preživjela. Što se tiče Milene koja je sada objavila svoju fotku u kupaćen pored bazena svi su primjetili koliko se promijenila od smrti svoga supruga i nema sumnje da se podvrgla i estetskim zahvatima ali i da koristi fotošop.