ČUVENI HIT ANE BEKUTE POSVEĆEN OVOM NAŠEM POZNATOM PEVAČU: Svoju vanbračnu ćerku nikada nije prihvatio, a ona izrasla u pravu lepoticu!(FOTO)

0

Nije rijetkost da poznati pjevači sa naše estradne scene pored zakonite djece koju su dobili u brakovima sa svojim suprugama imaju i vanbračnu koju su rodile njihove ljubavnice ili žene sa kojima su bili u vezi samo jednu noć. Tako je trenutno najaktuelniji slučaj Miroslava Ilića koji se smatra legendom narodne muzike i koji se već godinama spori na sudu sa svojom bivšom ljubavnicom a u vezi utvrđivanja očinstva nad njenim sinom Devinom.

Pokojni Marinko Rokvić također ima vanbračnog sina ali ga je on za razliku od Miroslava priznao kao svog čim je saznao za njegovo postojanje i upoznao ga je sa svojom porodicom te su danas u dobrim odnoisma. Dragan Kojić Keba također ima vanbračnu kćerku koju ne želi ni da vidi ali je na sudu utvrđeno na osnovu  DNK testa da je on njen biološki otac i morao je da isplati sve zaostale alimentacije.

Međutim pjevač o svojoj vanbračnoj kćerki nema nijednu lijepu riječ čak naprotiv što je jako ružno. Malo je poznato da je Keba bio u vezi sa Ljiljanom Jevremović koja je tekstopisac i koja je napisala veliki hit Ane Bekute, Godinama. Riječi ove pjesme su posvećene upravo Kebi a nastala je kada je Ljiljana ostala u drugom stanju.

 

 

Naime nakon što je odlučila da zadrži dijete Keba je ostavio i nije želio nikako da učestvuje u odgajanju svog djeteta a u pjesmi se čak pominje i njegovo ime. Njihova kćerka Ina danass ima 23 godine ali Keba kategorički odbija da se sretne sa njom. Na njegovu štetu i žalost rekli bismo jer je Ina djevojka koja je posvećena svom obrazovanju, talentovana je i za muziku a uz sve to je i prava ljepotica.