ĆUTIM JOŠ, ALI NE ZNAM DOKLE ĆU…Muftijina udovica ELMA: Moj sin na sahrani nije mogao u prvi red! Nasrnuli na nas ZBOG LJUBOMORE! (FOTO)

0

Prije dva dana su svi mediji u Srbiji prenijeli vijest o incidentu koji se desio na Internacionalnom univerzitetu koji je osnovao pokojni muftija Muamer Zukorlić a čija je predsjednica njegova druga zvanična supruga Elma Efić Zukorlić.

Naime najstariji sin muftije Zukorlića Usame čija je majka njegova prva žena je preuzeo dužnosti svog oca u stranci koju je ovaj osnovao ali čini se da želi isto da uradi i na univerzitetu i angažovao je novo obezbjeđenje koje se sukobilo sa starim koji već neko vrijeme tamo radi a čiji je šef muftijin brat Muhamed.

Postalo je jasno da je u porodici Zukorlić došlo do velikog raskola a Elma je u svojoj ispovijesti za Kurir ispričala kako se ona našla  na udaru jednog dijela pordice poslije muževe smrti. Nakon njene objave na Instagramu koju je postavila odmah nakon incidenta i u kojoj je napisala: Ko čuva muftijin amanet i kome on smeta a uz nju je objavila i fotografiju svoje i Muamerove djece, novinari su je pitali kome je ova njena poruka upućena.

Ona je odgovorila da je upućena svima onima koji se kunu u muftijin amanet a odmah nakon njegove smrti su nasrnuli na nju i njihovu djecu. Ono što je posebno boli što je njen sin dženazu svom ocu klanjao u drugom redu a ne u prvom u  kojem se inače nalaze članovi porodice. Rekla je i da je sve to zbog ljubomore jer je muftija nju volio i poštovao i uvažavao njeno mišljenje i uvijek je javno pokazivao koliko se ponosi njome i njihovom djecom.

Preporučujemo